Annette & Christian på gården

Velkommen til vår nye blogg! Her kan dere lese om vårt liv på landet og vår kreative hverdag som fotografer, stylister og designere. Vi elsker livet på vårt småbruk i Vestby som ligger helt for seg selv omgitt kun av skog og jorder.

Etter mange år i byen følte vi begge en trang for å komme oss litt bort fra mas og bråk å følge vår felles drøm med å leve livet på et idyllisk småbruk. Dette er et valg vi ikke angrer på ett sekund! Den roen vi får med vår tilværelse her gir oss stor tilgang på kreativitet, og muligheten til å skape jobber og prosjekter som vi synes er inspirerende. Etter mye reising og hektiske dager i byen føler begge en stor lykke ved å kunne komme seg ut på småbruket. Her kan vi koble helt ut, og føle roen i den vakre naturen. I hverdagen jobber vi mye med foto ute i naturen eller i vårt fotostudio som ligger på gårdstunet, og etter dette fortsette gjerne arbeidsdagen inne foran peisen hvor vi tegner og utarbeider nye fotoserier og designideer.

3456

Vi ønsker med denne bloggen å gi dere lesere ett lite innblikk i dette livet vi har her på vårt småbruk både i vår jobb og fritid. Siden vi også reiser mye både jobb og privat vil dere få mulighet til å følge disse store og små eventyrene rundt omkring i verden. Vår hverdag og jobb er alltid veldig variert og krever mye arbeid. Men det er noe vi begge trives med. Det er sjeldent vi ikke jobber, siden vi aldri helt klarer å slippe taket på tanker og ideer men det å jobbe kreativt blir en livstil og føles mer som en hobby for oss. Det er da man virkelig kjenner hvor privilegert man er som får jobbe med det vi gjør!

7891011121314

Naturen er en stor kilde til vår inspirasjon og noe man også kan ofte se i våre bilder og design. Det er en fantastisk følelse å se elgen traske over jordet, en rådyrfamilie som spiser gress på gårdstunet eller bare slappe av i hagen mens man lytter til det vrimlende fuglelivet rundt oss. Dette er noe som igjen skaper inspirasjon og kreativitet hos oss! Vi håper med denne bloggen at vi kan også gi inspirasjon til dere leser, så vi håper dere følger med oss på vårt liv på gården!

1

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *