Fuglemating

Husk å mate fuglene i vinter!

På gården og i skogen vår har vi et veldig rikt fugleliv rundt oss. Alt fra utallige småfugler, hakkespetter, ugler til større rovfugler som ørn. Vi ser også ofte om sommeren traner som liker å henge ute på jordet. Vi elsker fuglesang og disse vakre flyvende skapningene. Derfor er vi opptatt av å passe godt på de og gi fuglene jevnlig mat. Da får vi også et vrimlende og fantastisk fugleliv rundt oss selv om vinteren.

1

Det er ekstra viktig å mate småfuglene om vinteren når det er kaldt, og vanskelig for dem å få tilgang til mye mat. En kald desember morgen for litt siden satt vi opp vårt lille Leica C kamera foran frømateren, som vi da styrte trådløst med mobilen. Da fikk vi mulighet til å både filme og fotografere de søte små kjøttmeisene som fikk sin frokost.

2

Under kan dere se en liten film fra frokoststunden til kjøttmeisene våre:

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *