Ny krydderhylle på kjøkkenet

Vi elsker matlaging og trenger krydderkrukkene lett tilgjengelig på kjøkkenet når vi jobber med mat. Siden man kjøper krydder fra varierte leverandører har krydderhyllen lenge sett litt uplanlagt og kaotisk ut men i uken som var ryddet vi opp i ”problemet”.Etter en tur på Granit på Frogner fant vi ut av ”looken” vi ønsker i krydder hjørnet på kjøkkenet. Vi kjøpte en hel gjeng med aluminiums beholdere med skrulokk som vi syns var et perfekt utgangspunkt for kryddertaggen vi selv har designet.

SONY DSC

Vi lagde taggen i Photoshop og printet den ut på vanlig kopi papir. Så skar vi den ut med papirkniv.

SONY DSCSONY DSC

Så limte vi taggen på alu beholderen fra Granit med heftplast som vi kjøpte på Claes Olsson.

2

Slik fikk vi et helt nytt utrykk og en ryddig profil i det viktigste hjørnet på vårt kjøkken.

9

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *