Rustikk Jul

Denne julesesongen har vi jobbet mye med å skape stemningsfulle julereportasjer for et av Norges aller største interiørmagasiner Vakre Hjem & Interiør. Mange av bildeserien har vi produsert her på gården, men også i private norske julehjem både i byen og på fjellet.

En av julesakene vi har laget her på gården er vår ”Rustikk Jul”. I denne saken viser vi deg hvordan du kan pynte opp et rustikt rom til jul. Her blander vi nye interiørartikler med gammelt, og juledekor vi lager selv for hånd med detaljer fra naturen. Mange av interiørartiklene utstyr kan du kjøpe på Home & Cottage og Neptune Hom og Home & Cook Vestby.

2346

Julen kommer i mange ulike versjoner, farger og utrykk når det gjelder for folk å skape sitt julehjem til denne høytiden. Mange foretrekker kanskje et moderne preg over interiøret med litt mer minimalistisk interiør. Men når det er sagt så er det veldig mange personer som ønsker å dekorere med rustikke detaljer for å få en mer lun og koselig stemning. Dette gjelder nok for mange familier som velger å feire julen på hytta eller på landet, hvor det er en fantastisk følelse å bruke ting fra naturen rundt seg for å lage julestemning.

7910131415

Vi er stolte av vårt gode samarbeid med Vakre Hjem & Interiør, og synes at årets juleutgave er helt utrolig lekkert. Så løp og kjøp det nyeste nummeret av Vakre Hjem & Interiør som er i bladhyllene nå!

1403327_955375544492179_478563265892709256_o

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *