Juletreet er på plass

En av våres favoritt tradisjoner i jula her på gården er å ta turen ut i egen skog å hogge årets juletre.Hvert år pleier vi noen dager før jul ta en tur ut i skogen hvor vi leter etter det perfekt juletreet til stuen vår. Dette tar vi som en skikkelig kosetur, hvor vi tar med varm sjokolade og kanskje en liten whisky ”knert” til skåling av årtes tre som vi har funnet.

1234

I år var det ekstra hyggelig å ta sesongens juletur på jakt etter julegrana, siden vi har fått et nytt familiemedlem – valpen Chappy. Dette er en søt liten Norfolk Terrier som elsker å gå tur i skogen.

567

Nå er den vakre norske granen vi fant i skogen på plass i stuen, og klar for å pyntes. Da kan julen bare komme!

8

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *