Frisk romjulsdekor

Det er utrolig hyggelig med jul og julepynt, men når vi nærmer oss nyttårsfeiringen så er det hyggelig med litt nytt dekor.

Man kan skape en riktig fin og elegant nyttårsfeststemning med bruk av interiørdetaljer som man allerede har i bruk under julen, med noen små justeringer. Vi liker å pynte med friske blomster i vaser og stemningsbelysning på bordet ved hjelp av noen lysranker og levende lys.

5

Lag bordkortene til festens bordplassering enkelt med å stifte ut to hull i kanten av en firkant bit papp og tre en liten blomst gjennom hullene.

2

Dekkebrikkene av marmor i borddekkingen har vi klippet ut av gamle tapetrester fra Ferm Living. Vi syns dette skapte en flott ramme for resten av dekkingen. Tallerkenene er fra Home & Cottage, bestikket fra Neptune Home og serviettene er fra Tine K Home.

3

Lysranken og gullfatet fant vi hos Home & Cottage. Blomstene har vi kjøpt hos Mester Grønn, der vi valgte ut 3 ulike snittblomster.

4

Glassene og lysestakene er også fra Home & Cottage. Vi håper at dette innlegget inspirerte til litt nytt og friskt dekor til resten av julens fester og selskap.

1

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *