NYTT ÅR OG NYE MÅL

Det er godt å være tilbake på jobb og i nye lokaler!

I 2014 hadde vi som mål å bygge oss en ny arbeidsplass på gården. Siden vi jobber med foto og styling har vi lenge drømt om et studio som er tilrettelagt med dagslys og høyt til tak. Vi har lenge vurdert om det er lurt for oss og leie et studio, men siden vi ikke fant noe som var optimalt bestemte vi oss for å bygge det selv. Det var en stor fordel at vi allerede hadde det store uthuset på gården. Dette uthuset trengte uansett å pusses opp, så da var det helt perfekt å gjøre om uthuset til et isolert og strøkent studio. Slik så det ut før vi startet byggeprosessen:

1234

Etter nøye gjennomgang med vår snekker tegnet vi en plan. Det eneste vi kunne bevare av det gamle var den innvendige bæringen og grunnmuren av sten og betong. Resten måtte rives og bygges opp på nytt. Det vi begynte med var å rive det gamle gulvet.

2

Vi hadde byggestart med materialleveranser 1 oktober, og etter den datoen har det gått slag i slag. Gutta som jobber for oss heter Thomas og Bartek, de er suverent hyggelige og strøkne i arbeidet sitt. Her ser noen av bildene fra Prosessen.

13

Dette huset er ca. 100 år gammelt og ingen ting stod i vater, på det verste var er det 12cm forskjell fra en side av huset til den andre. Men det var intet problem for våre snekkere fra AK Bygg.

5

Det viktigste for oss var å sette inn dører og vinduer med stor flate så vi kan jobbe med mest mulig dagslys. Vi bestilte alle vindu og dører fra http://www.best-billigst.no, på dette nettstedet tegner du inn selv på mål de produktene du ønsker å bestille. Produktene ble laget på mål i Danmark og 6 uker senere fikk vi alle panoramavinduene og døren levert på småbruket.

411

Under kan dere se en liten video av Thomas når han sager ut hull til vinduene:

Det som også var veldig viktig for oss i vårt nye studio er å kunne bruke alle vinkler i hele rommet. Vi kommer til å male om og forandre på mye i rommet fremover så det forandre karakter fra uke til uke. Derfor var det greit å sarte med et helt ”hvitt lerret” som er et perfekt utgangspunkt for fremtidig arbeid. Den store hvite takflaten reflekterer lys på en helt perfekt måte. Alt av maling og tilbehør har vi hentet fra http://www.flugger.no. Vi liker å handle hos Flugger på Hoff, de er super hjelpsomme og gir gode råd!

678

Etter at veggene var malt stod bare gulvet igjen. Vi fikk anbefalt varmefolie i stedet for varmekabler og er veldig glade for at vi valgte det. Varmefolien vi brukte bestilte vi fra: http://www.elflex.no.

10

6 januar er Thomas og Bartek tilbake på jobb og de skal legge nytt tak og til våren får vi malt hele den nye kledningen. I april står bygget 100% ferdig.

Vi gleder oss til masse kreativitet i nye lokaler i 2015!!

9

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *