Layer Table

I tillegg til vår jobb i interiørbransjen som stylister, fotografer og konsulenter driver vi med mange designprosjekter ved siden av dette. Vi elsker å jobbe kreativt, så vi utvikler alltid nye ideer.I lang tid har Annette jobbet med et spennende bordkonsept som vi føler er et helt unikt produkt og som vi er veldig stolte av. Ideen til dette konseptet fikk hun når vi bodde i Marrakech hvor vi jobbet med mange designprosjekter og produktutvikling.

output_VBrcny

Bordene er laget for hånd. Metallrammene sveises sammen i Marokko og keramikkflisene som vi benytter på noen av bordplatene tegner Annette først, og så produseres de på mål hos en keramikerkunstner. De andre bordplatene som er håndmalt males i vårt studio og bordene monteres og støpes sammen til ferdig resultat i låven her på vårt småbruk i Vestby. Denne prosessen gjør at produktene er 100% håndlaget. Vi lager også spesialdesignede bordplater etter kundens preferanser på både farger og mønster.

output_bMJjbw

Designprosjektet har fått navnet ”Layer Tables” siden bordmodulene er småbord som man bygger i lag fra et 15cm høyt basebord til den høyeste bokhyllemodulen på 75cm. Bordene kan flyttes på etter ønske i de forskjellige lagene, og derfor blir bordene en morsom møbelinstallasjon som kan forandre utrykk og form etter eierens ønske.

output_KRQMZ7

Under kan dere se noen bilder fra vår grønne stue, hvor vi har tatt bordene i bruk:

bord i stuen2bordi stuen

Bordene kan bestilles med sort matt eller hvit halvmatt overflatebehandling. Bordtoppene spesial lages etter kunden ønske. Send meg en mail hvis du ønsker mer info om bordene. Trykk her for å komme til vår kontaktside.


Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *