The Old Fashioned Cocktail

Her er oppskrift på Christian sin yndlings cocktailen Old Fashioned, som inspirerte oss til interiørstilen i innlegget vi la ut i går.

Old Fashioned er en av verdens eldste cocktails, som kan spores helt tilbake til begynnelsen av 1800-tallet. Denne drinken har både klasse og stil! Så når helgen er her igjen kan du drømme deg tilbake til stilige og glamorøse gamledager mens du nyter denne fantastiske drinken.

1

Oppskrift på ”Old Fashioned” cocktail

Ingredienser:

1 ts sukker

4-6 dråper Angostura bitter

4 cl bourbon whiskey, vi liker best Maker´s Mark

Slik gjør du:

Ha sukker i et stort whiskeyglass og dynk den med noen Angostura dråper, rør godt. Ha i whiskey. Rør slik at sukkeret løses opp. Ha i en ekstra stor isbit eller iskule (spesialformer for disse store isbitene kan kjøpes i flere kjøkken og barbutikker). Pynt med appelsinskive og cocktailbær.

2

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *