Nordic Lodge

Nå som vi er midt i vintersesongen, så er de fleste fjellhytter flittig brukt. Vi nordmenn elsker hyttelivet, og bruker gjerne mer penger på interiøret på hytta enn vi gjør hjemme.

Før jul hadde vi vår ”Nordic Lodge” bildeserie på trykk i Vakre Hjem & Interiør (følg dem på Facebook og Instagram forherlig inspirasjon til hjem og hytter). I denne interiørsaken ønsket vi å inspirere hytteeiere med interiørdekor og styling som vi føler passer perfekt på fjellhytta.

123

Rustikt, grovt, lunt, koselig og etnisk er noen av mange beskrivelser til den populære ”Lodge Style” som man mange ganger finner blant annet i hytter, men også landsteder. Denne stilen er veldig utbredt i Amerika og Alpene, og er også blitt meget populær i Skandinavia.

468

Her i Norden har vi tatt denne stilen til hjertet, og bruker den ofte på våres kjære fjellhytter og andre landlige hjem. Vi har tolket denne stilen på vår egen måte, hvor vi har blandet den mer amerikanske lodge stilen med skandinaviske detaljer. Med en god miks av det grove rustikke og en god dose luksus er dette en herlig stil på hytta!

10121315

Takk til Poesi Interiør og Riis Interiør for fantastiske stoffer og tapeter!


Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *