Fjelltur på Gålå

Denne uken har vi tatt turen til høyfjellet i vakre og vinterlige naturomgivelser på Gålå. Her har vi jobbet med en fotoserie til en hyttesak til trykk for magasiner.Vi har vært så heldige å få låne den vakre hytten til Sølvi fra Inspirasjonsguiden. Her har vi både jobbet med interiørfoto og styling inne i hytten, samt at vi også har laget et hyggelig utemiljø på hyttetomten til en vinterpiknik.

1234

Vi elsker å være på fjellet på denne tiden av året, og vår lille hund Chappy er nesten like glad i å leke og base i snøen som oss. Luften her oppe i høyden er så deilig og ren at man nesten føler at kroppen får en naturlig rens. Vi føler uansett at vi får så utrolig mye ut av livet i naturen, enten det er på landet eller på fjellet. Vi er veldig takknemlige for at vi har muligheten til å jobbe i slike omgivelser!

5678

Det å jobbe med foto i den norske fjellnaturen er noe vi aldri får nok av. Når lyset og himmelen er på sitt beste her oppe føler vi at man virkelig kan fange noe magisk. Når vi er på fjellet synes vi også at det føles fantastisk godt å ta lange turer enten på ski eller fots på dagen, og slappe av om kvelden foran peisen med et glass god rødvin. Livet på fjellet er nydelig!

91011

Takk til Home & Cottage for lån av pels og lykter til vår vinterpiknik.


Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *