Vårt nye soverom før og etter

Det beste vi vet er å gå i gang med nye oppussingsprosjekt. Vi hadde et rom på småbruket som virkelig trengte en reel oppgradering. Vi hadde også lyst på et nytt soverom med en sval, men lun og romantisk stemning. I det siste har vi gått litt lei alt det hvite og rene interiøret, og syns dessuten at litt flora mønstring passer perfekt til et landlig hus.

Fra før oppussingsbildene ser sikkert alle at her måtte det en skikkelig oppgradering til. Vi har revet alle vegger og takplatene er tatt ned. Under takplatene fant vi en gammel flott trepanel som vi valgte å male hvit. Vi sverger til Flugger maling, så vi valgte maling fra dem til både tak og gulv. Under kan dere se noen bilder fra hvordan det var før:

123

Når skallet var på plass var det tid for å velge ut materialer og farger. Med hvitt og blått som utgangspunkt besøkte vi både Riis interiør og Poesi interiør for inspirasjon til tapeter og stoffer. Vi endte opp med følgende valg:

4567

Riis Interiør:

Designer Guild

Tapet: Seraphina delft

Stripete stoff på utsiden av sengehimmel: Piovene slate

Stoff på innsiden av sengehimmel: Saraille noir

Stoff på sminkebord og små puter I seng: Seraphina delft

Sengetøyet er også fra Designer Guild

Besøk hjemmesiden til Riis Interiør her

Poesi Interiør:

Hodegjerde snekret vi på mål selv stoffet er Dedar : Artwork

Kappelaken: Dedar Artwork

I kanten av sengehimmelen er det en søt grå duskekant, den er fra Osborne & Little og heter: Tassle Braid

Stolen i hjørnet er trukket i Dedar Artwork

Og duskene i underkant av stolen er fra Osborne & Little

Den avlange puten i den lille jernsengen er sydd av stoff fra Baker Lifestyle

Besøk hjemmesiden til Poesi Interiør her

Etter at vi hadde valgt ut alt av stoff og tapet fra leverandørene våre var det tid for resten av møbel og pynt innkjøp. Vi er veldig glade i våre vintage nattbord som vi fant på brukthandel i Örebro. Til disse gamle skapbordene med marmorplate var det gøy å bryte opp med de morsomme industrielle vegglampene fra Bolina.

89

En av våre yndlingsbutikker i Oslo er Balzac, og det skjer ikke at vi pusser opp et rom uten å besøke dem for de siste lekre detaljene. I dette rommet fant vi gardin, sengeteppe, Syria lampen og ikke minst den kule hotel puten i sengen.

1012

Vi liker å lese inspirerende bøker på sengekanten så vi valgte å montere en boklist mellom vinduet og veggen der vi kan oppbevare bøkene når vi ikke leser dem. Det ble også et fint dekor i rommet. Den lille jernbenken har Annette hatt i mange år , hun kjøpte den på Bolina for 10 år siden. Den fikk bare en ny sittepute og pynteputer som matcher resten av rommet.

11

Det andre gamle møblet i rommet er det tredelte speilet som Christian fant på finn.no, vi elsker å mikse det gamle med det nye for en personlig stil. Vi er også glade i duftlys og romspray. Duftlyset er fra Love is green og den deilige mynte rom sprayen kjøpte vi på Bolina. Når vi rer opp sengen dusjer vi litt romspray over putene, da dufter det innbydende når vi legger oss om kvelden.

13

Under kan dere se bilde fra før og etter oppussingen:

introbilde 2

Soverommet er også på trykk i siste utgaven av Vakre hjem & Interiør, de har enda mer informasjon om priser på produkter og materialer. Løp og kjøp bladet det er masse annen herlig inspirasjon i denne utgaven!! Besøk hjemmesiden og bloggen til Vakre Hjem & Interiør her.

14

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *