The Berber Suite

Vi føler oss som dronningen og kongen av Sahara på denne flotte Berber suiten.

På Riad El Cadi har de 15 rom man kan bo på. Alle rommene på riaden er flotte og innredet med interiørgjenstander som er typiske for den Marokkanske interiørstilen. I tillegg syns vi de har skapt en flott atmosfære på denne riaden med en stor kunst samling som man ser i flere av fellesarealene, men også inne på rommene.

4

Vi bor på Berber suiten som er et stort rom med egen terrasse, og trapp opp så man kommer rett fra rommet til takterrassen.

5

På soverommet er det en stor seng med skikkelige dundyner, noe som ikke er vanlig på hotellene her nede. Vi digger også det kule sengeteppet med dusker.

2

Fra soverommet er det tredoble dører ut til den lange terrassen som vi nyter både morgen og ettermiddag etter en lang dag på shopping.

1011

Badene i Marokko har en helt egen stil og vi elsker det store dusjrommet som er nedsenkete i gulvet. Sjekk det kule taket som er formet som en stjerne.

789

De har også innredet med flere detaljer på hotellet som gjør at du føler deg som hjemme hos noen enn på et hotell. På terrassen til suiten er det et stort skapet fylt med bøker og ting. Her er det bare å låne med seg en bok hvis man ikke har det med på turen.

121314

Om ettermiddagen pleier vi å nyte en deilig te inne i den store loungestuen.

1615

Vi liker virkelig godt dette stedet og kommer helt garantert bo her neste gang vi besøker Marrakech. Les mer om Riad El Cadi i vårt forrige innlegg her.

I neste innlegg viser vi dere våre shoppingkupp fra souken (markedet), og deler med dere våre beste tips hvis du skal til Marrakech på shopping.


Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *