Vårt bryllup på småbruket del 1

Den 17 august er vår viktigste dato i løpet året, det er den dagen vi feirer bryllupsdag. Vi har vært gift i 1 ½ år nå.

I dette innlegget deler vi med dere bilder fra vigselen i kirken og brudefotograferingen fra jordet på gården vår.

Hver vår og sommersesong jobber vi med design og koordinering, samt foto av andres bryllupsfester, noe som vi synes er en utrolig morsom og givende jobb. Det er den viktigste markeringsdagen for de fleste par. Før vi går inn i høysesongen for bryllupsarbeid tar vi en titt på våre egne bryllupsminner.

Vi hadde vigselen i Garder kirke som ligger nære småbruket der vi bor. Vi elsker den lille søte hvite kirken som står i horisonten, og som ønsker oss velkommen hjem hver gang vi kjører til gården. Derfor var vi ekstra lykkelige når Vestby menighet sa ja til å arrangere vår vigsel her.

1

Den lille kirken var perfekt for vårt bryllup siden vi bare inviterte nærmeste familie og venner, i alt var det kun 35 gjester som feiret sammen med oss. Men det føltes ikke som det var et lite bryllupsselskap i koselige lille Garder kirke.

23456

Etter vigselen ventet vår gode venn Kjetil med dekorert Ferrari utenfor kirken, hvor vi ble kjørt hjem til småbruket. Det var så utrolig hyggelig med den tiden vi fikk i bilen med god musikk og champagne. Alle naboer sto langs veien og vinket, det var en utrolig magisk stemning.

789

Før festen satte i gang hadde vi brudefotografering med den flinke fotografen Anette Schive. Vi hadde stylet en setting ute på jordet dagen før, så alt sto klart pyntet til bildet. Mens vi hadde vår fotoshoot hørte vi musikk og latter fra våre kjære gjester i det fjerne som spilte stigegolf på gården. Det var rett og slett en helt spesiell atmosfære som vi aldri glemmer.

10111314151617

Etter fotograferingen gikk vi til selskapet og lot festen begynne.

18

I neste innlegg deler vi med dere bilder fra middagen og festen, og så om noen dager skriver vi også om vår bryllupsplanleggingsfase og hvordan vi dekorerte gården til fest.

19

1 Comment

  1. camilla haugen

    Hei
    Så utrolig fine bryllups bilder!
    Er det lov å spørre hva fotografen heter?
    Mvh Camilla

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *