Vårt Bryllup del 2

Middagen og festen på småbruket.

Vi var fast bestemte på å ha festen på det stedet som betyr aller mest for oss, og det er småbruket vi bor på. Det skapte en helt egen atmosfære å ha alle gjester på besøk denne dagen i sitt hjem. Siden vi har ganske god plass var dette mulig, og vi hadde aller mest lyst til å dekorere langbord på låven. I neste innlegg visser vi dere alt av forberedelser og deler med dere våre beste dekor tips, så følg med fremover!

Når vi var ute på jordet og hadde vår brudefotografering syntes vi det var hyggelig at gjestene hadde litt program og ble bedre kjent. Det er to familier som var nye for hverandre, i tillegg til venner som ikke var kjent med noen av familiene. Så da er det hyggelig med litt champagne og aktivitet! Vi delte opp gjestene i fire lag som fikk konkurrere i stigegolf. Stigegolfen er perfekt for alle aldre og er lett å sette seg inn i. Spillet handler rett og slett om å kaste golfballer på en stige slik at de henger igjen på stigtrinnet, og så får man poeng i forhold til hvilket trinn du treffer. Stigegolfen skaffet vi hos www.ubergames.no. Mens de spilte ble gjestene servert champagne og makroner. Vi hørte latteren og musikken hele veien ut på jordet der vi hadde vår fotoshoot og det var en stemning i luften som vi aldri glemmer.

1245

Når vi var tilbake fra fotograferingen og gjestene hadde kjempet i stigegolf, hadde vi en felles fotografering av alle gjester. Alle gjester ble fotografert en og en foran den kule fotoveggen som et vennepar av oss hadde fikset til oss i bryllupspresang.

678910

Mens fotograferingen gikk sin gang hadde gutta fra Strøm Larsen i lengre tid jobbet med å forberede middagen nede i grillteltet. Vi hadde lyst å ha en litt mer uformell ramme rundt middagen og valgte å ha spekeskinke til forrett , grillmat til hovedrett og creme bruleè til dessert. Det kule var at Strøm Larsen som hadde cateringen kom med griller og helgrillet en gris, det passet så bra i våre landlige omgivelser. Middagen var lang og herlig intim rundt det pyntede festbordet på låven. Vi anbefaler Strøm Larsen på det varmeste hvis du planlegger sommerfest med grilling!!

1112131415

Etter middagen la vi opp til litt mer lounge minglefest, for oss var det viktig at alle aldre kunne hygge seg hele kvelden. Mens musikken spilte i bakgrunnen satt vi og hygget oss på høyballer.

16171819202122

Og hele kvelden avsluttet vi med ønskelykte tenning. Det var helt magisk å se de tente papirlyktene flyte avgårde opp i himmelen med hver gjest sitt eget lille ønske på ferden.

23242526

Etter festen dro vi til Son Spa for å ha litt alenetid og en ”slow morning” dagen derpå.


Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *