Vårt bryllup del 3 – Låvebryllup

Vi pyntet den gamle låven på gården til å bli festlokalet for vårt bryllup. Vi hadde lenge drømt om å ha bryllupet på gården, men det var litt organisering som skulle til for å få stedet festklart.

Låven har lenge stått tomt, og de gamle veggene måtte det gjøres noe med for å få det til å bli et hyggelig sted å være.

1

Det første vi fikk gjort var å plate igjen en del av de veggene som var mest slitt. Snekkeren som hjalp oss med dette, bygget også etter våre egne tegninger, langbordet med nedfelte blomsterkasser. Ideen var å fylle blomsterkassene med is og ha karafler med vin og vann stående i bordet, slik at gjestene kunne servere seg selv med drikke under middagen. Vi syns det passet siden det var en litt mer uformell ramme rundt middagen. Siden kassene var felt ned i bordet var det ikke sjenerende med høye vinkarafler på bordet, i tillegg holdt drikken seg kald.

234

Utenfor låven ønsket vi å ha en avslappet lounge følelse, og siden festen var på småbruk syns vi det passet perfekt å bruke høyballer som sittebenker. Vi klippet til hvitt Ikea stoff på toppen og bandt et rep rundt så stoffet satt på plass. Det funket kjempebra. Vi fikk satt opp et par partytelt fra Jula som skjermet litt for sol og vind i loungen. Det var også greit å ha hvis det skulle ha regnet, som det gjorde dagen før bryllupet og hele natten og dagen etter festen. Tror vi hadde en smule flaks med været de få timene imellom!

5678

Når vi var ferdige med byggingen var det bare malingen igjen, og da ble det ganske enkelt malt helt hvitt. Mursteinsveggen svampet vi med en blanding av hvit lakk og maling for å la mursteinen skinne litt igjennom. Til sist draperte vi hele taket med hvitt stoff fra Ikea, det samme stoffet vi brukte rundt kanten på bordene også.

91011

Vi elsker levende lys og hva er ikke mer romantisk en masse lykter og tente lys når det skumrer. Vi fikk produsert 80 jernstenger med heng for glassvaser som var perfekte som lysholdere. Hver av stolpene ble også dekorert med blomster. Vi fikk også en stor levering med spesial lagede duftlys fra Love is Green med navnene våre på som sto rundt på alle bord.

121314

Dekoren av festbordet var viktig for oss siden større deler av kvelden skulle tilbringes i felleskap her. Vi valgte å ha alt av servise , glass og bestikk fra Home & Cottage, som vi syns passet bra til den landlige stilen. Vi fikk også vår leverandør i Marrakech til å lage serviettholdere med vårt emblem brent på skinn. Vi føler det er slike små detaljer som gjør at det blir et personlig preg over dekoren. Vi hang også opp telysholdere tett i tett i hele taket inne på låven som skapte en herlig stemning om kvelden etter at solen hadde gått ned.

151617

Resten av dekorplanen var hovedsakelig med hvitt og så bryte opp med grønne blomster og en del sorte jernmøbler og lykteholdere.Vi var veldig glade for at vi dekorerte til festen hjemme på gården! Vi føler at dette gjorde bryllupet til en veldig personlig fest helt i vår stil og ånd.


Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *