Vårt vintage kjøkken del 2

Hjertet til vårt kjøkken er vår elskede komfyr fra Falcon, som vi også føler er et smykke i seg selv på kjøkkenet. Med en slik komfyr blir matlagningen ekstra gøy!

Sist oktober fikk vi vår Falcon Mercury komfyr levert fra England. Man kan velge å få den både med induksjonstopp eller gasstopp. Vi valget å gå for gass fordi vi har hørt fra mange kokker og matentusiaster at det skal være det beste å lage mat på (dette er selvfølgelig en smakssak). For oss var det også viktig at den skulle se bra ut på bilder i forhold til matreportasjer, foto og blogg. Derfor syntes vi at gasstopp var det riktige valget for oss med vår landlige stil på gården. Etter å ha brukt denne fantastiske komfyren et halvt år nå, kan vi si at det å lage mat på gass er en helt spesiell og lidenskapelig følelse. Vi angrer ikke et sekund på vårt valg av gass! Gassbeholderen har et eget lite hus ute, som en gassmontør la opp rør for oss og koblet den opp på en forskriftmessig måte. Derfor føler vi det også er veldig sikkert.

132

Alle Falcon komfyrer har mage smarte finesser og ekstrafunksjoner som gir deg mange valg. På vår modell er det en stor varmluftkomfyr samt en stor multifunksjonskomfyr. Noe som vi også elsker er den egne grilldelen øverst på komfyren. Her griller vi alt fra grønnsaker, sjømat og lager grillspyd, så den blir flittig brukt under matlagningen.

8

Det er ikke tvil om at skal man ha et smart og funksjonelt kjøkken er det viktig med godt utstyr og verktøy. For oss er det viktig å ha hylle og skuffløsninger som gjør at det vi bruker daglig er lett tilgjengelig, og at det er i nærheten av komfyren. Våre kjøkkenmaskiner fra KitchenAid blir brukt nesten hver dag, så de må også være fast fremme på arbeidsbenken på kjøkkenet. Christian er også veldig opptatt av alltid å ha gode kjøkkenkniver, og hvis man sliper de jevnlig holder de seg lenger og er alltid skarpe når man trenger dem.

45

Vi er veldig fornøyd med den helheten Falcon komfyren vår har gitt til kjøkkenet. Uansett om du foretrekker gass eller induksjon til komfyren til ditt kjøkken, så kan vi anbefale Falcon på det varmeste. Dette er virkelig matglede og engelsk kvalitet i ypperste klasse!

6

Hvis du ønsker selv en komfyr fra Falcon er det fortsatt ikke for sent å delta i konkurransen om å vinne en slik komfyr. Konkurransen går ut i morgen, så her gjelder det å være rask! Følg denne linken for å finne ut hvordan man deltar.

Hele reportasjen om vårt vintage kjøkken på gården er i den nyeste utgaven av Vakre Hjem & Interiør. Her er det også mange andre lekre interiør og kjøkkeninspirasjon som er perfekt lesestoff til påsken!

VH&I

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *