Påskemorgen

Vi tar påsken på alvor her på småbruket 😉


«Påskemorgen slukker sorgen» er en salme skrevet av N.F.S. Grundtvig i 1843. Ludvig M. Lindeman skrev melodi til den i 1864. Dette er kanskje ikke den mest muntre sangen man kan tenke seg, men i dette påske innlegget ønsker vi å inspirere til farger og lekenhet.

Istedenfor å spille så mye på den mer tradisjonelle signalgule fargen, fokuserer vi på å bruke oransje toner og koralfarger. Her trenger du ikke velge mellom ”høna eller egget”, her får du begge! Lek deg med morsomme detaljer og skap en stemningsfull påskemorgen for deg og dine nærmeste!

123

Stoffet og tapeten fra Ted Baker Lifestyle syns vi setter en skikkelig påskestandard, de kan bestilles fra Poesi interiør. Ellers så er alle de andre varene fra Country Chic, Balzac og Neptune Home. Vi har forelsket oss helt i den ”triste” vintage haren i tre!

69810

Hver påske setter vi stor pris på ”slow mornings” og lange lunsjer. Egg er et populært tema i denne sesongen og vi lager dem i alle former. Egg stekt i pepperkakeformer er en veldig morsom måte å servere egg på. Når man serverer både løs og hard kokte egg er det smart å merke eggene med tiden de er kokt, så man lett finner det egget man foretrekker. Vi pleier å stemple eggene med stempel fra Granit.

11457

Vi ønsker alle våre lesere en riktig GOD PÅSKE!!! Klem A&C

12

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *