Christian bader som James Bond

Med samme deilige badeessens fra Floris som James Bond bruker i boken Dr No, men i enda herligere omgivelser nyter Christian sitt bad.

Vi har lenge badet ute på en liten høyde ved huset på småbruket, og det er noe av det beste vi vet. Siden bruket ligger så langt inne i skogen alene uten gjenbeboere kan vi ta oss denne badefriheten på eget tun.

2

Vi bader ute hele året til og med i 15 minusgrader med lue på hodet. Alle årstider har sin sjarm. Om vinteren under en klar mørk stjernehimmel, og nå om våren med vårfuglenes kvitter som underholdning samt nydelige solnedganger i horisonten over jordet.

1

Mange som besøker oss lurer på hvordan vi fyller badekaret, og det gjør vi veldig enkelt med hageslangen. Både varmt og kaldt vann er montert til et uttak på yttervegg 5 meter fra badekaret. Man skulle tro at det blir fort kaldt vann i kulden om vinteren men med litt badeskum på toppen holder vannet varmen i opp til 30 min.

8

Christian leste James Bond boken Dr No i ferien vår før påske og var veldig inspirert til å prøve badeoljen Limes Bath Essence fra Floris som ble beskrevet i boken. Så oljen bestilte han på nett fra Gents.no mens vi reiste, og pakken var på trappa når vi kom hjem. Til en slik badeolje må man nyte en dry martini ”James Bond Style”, men her på gården gjør vi det i natura og ikke i smoking 😉

743

Når vi bader så syns vi det er viktig å skape en god stemning rundt badet også. Vi tenner flere lykter med levende lys som gir den riktige spa følelsen.

5

Det finnes ikke noe bedre en kveld etter en lang dags arbeid enn å ta et deilig avslappende og inspirerende bad i det frie. Vi skal dele flere bade tips med dere i sommer, so stay tuned!

96

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *