Vårtur på stranden

Denne ettermiddagen hadde vi lyst til å ta med Chappy på tur et sted hun aldri har vært før, nemlig stranden. Så derfor pakket vi sekken med kaffe og godbiter både til den lille og de voksne.

Det er selvfølgelig litt igjen til strandsesongen er for fullt igang, så det er ganske friskt ved havet nå. Men en positiv ting er at vi har også da hele stranden for oss selv til å leke med hunden. Med gode klær og varm deilig nybrygget kaffe, så er det faktisk veldig deilig på stranden på denne tiden. Naturen og havet er også mye mer dramatisk og kontrastfylt på denne tiden, noe som vi synes er veldig vakkert og inspirerende.

12543

Chappy elsket også sin første tur på stranden og syntes havet var veldig gøy! De store bølgene som kom var utrolig spennende å jage, og det var selvfølgelig hysterisk underholdene å grave dypt i sanden så mye hun ville uten å få kjeft (det er nemlig ikke like populært i hagen vår).

67

Det er ingen tvil om at Chappy er like glad i å gå tur i skogen som å herjer og leke på stranden. For oss er det også veldig hyggelig å variere skogsturer med små utflukter ved havet. Vi finner mye inspirasjon til jobb og prosjekter vi utvikler når vi er nære naturen, så vi er veldig takknemlig for å kunne bo så tett på den.

89

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *