Blomster, sommer og foto

Denne uken har vi produsert en veldig morsom fotosak for Vakre Hjem & Interiør. Her bugnet det over med blomster og vakre farger som virkelig fikk oss til å glede oss til sommeren!

Dette er en stylingsak vi har lenge gledet oss til å produsere, hvor vi har brukt lang tid på ideer og forberedelser. Denne helgen begynte vi å lage kulissene i studio, og sy puter, duker og gardiner med nydelig florastoffer fra Poesi Interiør og Riis Interiør. Det blir også mye snekring og rigging når vi jobber med slike produksjoner, så det er veldig godt å ha et eget arbeids og fotostudio som vi har på gården.

123456

Til denne fotoproduksjonen hadde vi dyktige moteblogger og modell Kaya Andersen fra United Bloggers (les henne fine blogg her) foran kamera. Det var en veldig gøy og inspirerende fotodag i studio med mye farge og blomster. United Blogger var også tilstede denne dagen for å filme oss og vise hvordan vi jobber bak kamera. Denne fargerike blomstersaken kommer på trykk i Vakre Hjem & Interiør denne sommeren. Vi gleder å se denne jobben på trykk!

78910

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *