Kjøkkendetaljer som vi elsker

Et kjøkken er ikke et kjøkken uten de små og nøye utvalgte kjøkkendetaljene. Vi lager mye mat og har derfor et kjøkken med mye bruksting og maskiner.

Vi har selvsagt noen favorittleverandører som vi sverger til når det kommer til utsyr, og den største favoritten som passer perfekt til vår Falcon komfyr er kjøkken utstyrsleverandøren Lagostina. Kasserollene og stekepannene er helt perfekte, de ser ut som de er skapt til vår hvite komfyr med den hvite finishen. Men de har ikke bare hvite kasteroller, Lagostina har masse geniale redskaper og annet utstyr også. Sjekk hjemmesiden deres. Vi har hengt en del kjøkken redskaper på den kule kjøkkenmagneten i tre fra Åhlens så alt er lett tilgjengelig når vi lager mat.

123

I Norge er det enda ikke så utbrett med Lagostina, men de er på full marsj inn i markedet. Det er helt sikkert mange nordmenn som ønsker Italiensk kvalitet av ypperste klasse på kjøkkenet, så vi gleder oss til Lagostina blir mer utbredt i Norge. Vi shopper utstyret på Home&Cook butikken i Vestby, det er faktisk en outletbutikk på Norwegian Outlet og den er helt genial. Besøk deres Facebook Side her for mer info. Snart kommer de med nettbutikk også! Dette er en av de butikkene som vi elsker å besøke. Vi trasker alltid ut fra dem med noe nytt genialt i posen 😉

Vi har flere gode tips på lur fremover fra sortimentet til Home & Cook som gjør matlagingen så mye enklere i hverdagen og ikke mint GØY!

4

Det er viktig med det praktiske, men dekoren er også like viktig for trivselen. I det siste har vi vært glade i å pynte med planter og ting i små samlede miljøer og grupper.

Det vi har dekorert på kjøkkenet med nå er et messingbrett fra Marrakech som er fylt med blomster og duftlys. Miksen mellom Oxalia og kaktus liker vi veldig godt å gjør den lille dekor kolonien morsom og kontrastfylt.

56

De friske liljene har vi valgt å ha i en vase som står inne i en osteklokken og ved siden av dette det deilige lyset fra Voluspa som vi fikk i presang av vår kjære venninne i Inspirasjonsguiden sist hun besøkte oss.

78

Vårt kjøkken handler om å skape en praktisk arbeidsplass som gir oss mulighet til spennende eksperimentering med mat, men som også setter den riktige atmosfæren som setter oss i riktig stemning.

Linker:

https://nb-no.facebook.com/pages/Home-cook-Vestby/474172909271038

http://www.lagostina.it/it/

http://inspirasjonsguiden.blogspot.no

http://falconnorge.blogspot.no


Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *