Eksklusivt og maskulint interiør

Vi har en stund lekt litt med en ide om en interiørsak som har et mer maskulint interiør, som kan tolkes som en luksuriøs ungkarsleilighet. Vi føler vi trenger mer interiør og stylingsaker som også appellerer til menn.

Etter at vi hadde alle ideer og inspirasjonstegninger klare for denne saken, begynte vi å jobbe i studio på gården med å bygge kulisser. Så var det nok en runde med maling, tapetsering og mye snekring for å gjøre klart for denne spennende fotojobben. Vi har også fått låne lekre interiørdetaljer fra butikkene ”Lykkelig på Haver”, ”Milla Boutique” og ”Balzac” som virkelig var perfekte til denne saken.

123456

Foran kamera var vi så heldige å få jobbe med årets herreblogger Espen Hilton, fra United Bloggers som gjorde en fantastisk jobb som modell! Vi hadde det veldig gøy på denne fotodagen, og er strålende fornøyd med det ferdige resultatet. Vi gleder oss til denne saken er på trykk i Vakre Hjem & Interiør!

78911121310

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *