Hvitveis Vår

Et av vårens aller hyggeligste velkomster er når hvitveisen titter frem fra jorden og åpner sine vakre hvite blomsterblader. Denne vakre blomsterarten er en av de aller første vårtegn, og står i full majestetisk blomstring lenge før trærne får sine blader. Det er uten tvil noe av vårens aller mest praktfulle syn når hvitveisen har dannet et teppe av blomster i naturen. Nyt denne tiden og beveg deg ut i skogen!Vi har tatt med oss hvite interiørdetaljer ut i skogen. Det å sitte midt blant all denne vakre blomstringen gir et energikick. Det er akkurat som hvitveisen strekker seg like ivrig etter de første vårsolstrålene som det vi gjør. Piknik ute i vårskogen er noe vi alltid prøver å få tid til.

1345

Plukk en bukett eller to som du kan ta med deg hjem fra skogen. Vi pleier å dekorer med hvitveis i småvaser rundt i huset. Vi setter også de småvasene inn i osteklokker, det syns vi fremhever de små sarte blomstene på en fin måte. Dette gir en riktig god vårstemning inne, i tillegg til den obligatoriske vårvasken som står for døren.

267

Vi elsker hvitveisblomstringen som er ute nå, nyt den mens den er her!

8

Tusen takk til

Country Chic og Balzac for lån av de fine hvite interiørdetaljene!


Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *