Ut med vinteren og inn med sommeren

Vårt lille gjestehus på småbruket har de siste årene vært innredet ganske så rustikt med kilimtepper, pels og vinterlige dekordetaljer. Vi liker godt denne stilen også, men forandring fryder og nå hadde vi lyst til å pakke ned vinteren og invitere sommeren inn.

Først pakket vi ned alt interiøret som var i huset.

12SONY DSC

Så brukte vi god tid til å planlegge de nye fargekodene, og stilen vi ønsket å forandre rommene til. Fargevalgene falt til sist på turkise, blåe og gule nyanser. Det fikk vi begge en riktig sommerfølelse av. Så malte vi om hele huset i de nye fargene fra Flügger.

4

For oss er det også viktig med stoffer som kompletterer veggfargene godt. Vi hadde ikke bare lyst til å bytte ut de gamle putene med nye, men faktisk sy og snekre en helt ny himmelseng. Huset blir brukt som gjestehus om sommeren, og vi synes det er viktig at våre kjære gjester har det godt når de kommer til oss ute i skogen. Stoffet til den nye himmelsengen fant vi hos Poesi Interiør fra leverandøren Baker Lifestyle.

SONY DSCSONY DSC

Når huset var ferdig malt var det på tide med ny innredning. Vi har brukt noen uker på å komme oss skikkelig i orden.

SONY DSC

Når alt interiøret var montert på plass i forrige uke var det på tid å prøve ut det lille huset selv. Vi har kost oss her oppe de siste kveldene med litt nye magasiner og god kaffe.

SONY DSCSONY DSC

I går var alt 100% ferdig å da hadde vi en hel dag foto i huset. Det var så deilig å kunne jobbe med masse farge i bildene igjen!

SONY DSC

Etter en lang dag foto og styling er det tillatt å ta seg en lur 😉

SONY DSC

I dag dekorerte vi huset med friske blomster, og nå er vi klare for å ta imot sommerens første gjester i det nyoppussede lille huset på toppen av småbruket.

12

God langhelg til alle sammen!!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *