Vår ferie i Karibien – Del 1

Denne våren hadde vi en deilig feire i Karibien sammen med Celebrity Cruises. Dette var en fantastisk tur, som vi ønsker å dele noen av våre opplevelser med dere!

Dette var et 7-dagers lang cruise hvor vi skulle innom hele fem land. Turen startet med en flytur ned til Miami et døgn før vi skulle om bord på båten. Her valgte vi å bo på Viceroy Miami Hotel, da dette er et meget behagelig hotell samt at det ligger veldig nært haven hvor cruisebåtene ligger. Man kan faktisk se båtene fra takterrassen til hotellet.

12

Når vi kom på den fantastiske vakre båten Celebrity Reflection ble vi møtt av en veldig hyggelig betjening. Ved inngangen av båten ble vi servert deilig champagne, som vi kunne nyte mens vi så på utfarten langs kysten av Miami. Et veldig vakkert syn!

3SONY DSCSONY DSC

Etter å utforsket båten både inne og på dekk, dro vi tilbake til vår behagelig lugar med havutsikt. Her slappet vi av på vår private balkong mens vi vinket farvel til Miami.

67SONY DSC

Neste morgen hadde vi bestilt frokost på rommet, hvor vi dekket bordet på balkongen. Dette var en fantastisk start på en solfylt dag med deilig mat og sprudlende Mimosa. Så dette ble en fast morgen rutine for oss resten av turen!

SONY DSC10

Les mer om Celebrity Cruises her.


Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *