Sandbar Island

Et av våre stopp i havn i løpet av uken på Celebrity Cruises var Haiti, og vi valgte å tilbringe dagen på den øde øyen med navnet Sandbar Island

Mens vi nøt den daglige rutine med en stor god frokost på vår koselige balkong, la Celebrity til kai i Haiti. Vi hadde lenge vært spent på å besøke Haiti. Vi var litt usikre hva man kom til, siden det er et land med mange kontraster. Mens vi satt med hver vår tallerken egg og bacon skled den gedigne båten inn til den vakre havnen. Vi kunne rett og slett ikke vente på å hoppe i land her!

Vi hadde på forhånd booket oss inn på en dagstur som de kalte Sandbar Island. Vi hadde lyst på en dag med bading, sand og sol. Når vi tuslet av Celebrity ut på kaia så vi en lite hyggelig båt med logoen Sandbar Island skrevet over hele skroget, det var til den vi skulle gå.

SONY DSC2

Om bord denne båten sto en hel gjeng med hyggelig personale og vinket oss velkommen. Vi kjente med en gang at dette var en veldig koselig utflukt vi skulle på. Om bord fikk vi hver vår gode romdrink etterfølgt lokal øl. Ikke dårlig det før klokken 14! Men vi er jo tross alt på ferie…..

3SONY DSCSONY DSC

Vi satt og hygget oss med utsikten fra båten da det plutselig i horisonten begynte å nærme seg en liten sydhavsøy. Dette lignet en slik sjarmerende øde øy man leser om i Donald Duck. Vi spratt begge to ut på dekk og spurte kaptein om det var hit vi skulle, og det var det. Jiiippiiii! En hel dag på en øde sydhavsøy med egen båt, og med et mannskap som sørget for at vi hadde alt vi trengte. Dette var jo bare paradis!!!

6SONY DSCSONY DSC

Vi koste oss masse med soling og bading til god musikk som gjengen i båten spilte for oss. Det var rett og slett en drømmedag!

SONY DSCSONY DSCSONY DSCSONY DSC

Når vi hadde fått nok av bading og sol satte vi oss godt til rette i båten igjen og fikk en koselig båttur tilbake til Celebrity Reflection som stod å ventet på samme sted som vi forlot noen timer tidligere. Det var et majestetisk syn å kjøre rundt cruisebåten på vei inn til havnen Først da fikk vi virkelig følelsen av hvor stor denne vakre båten virkelig er.

13

Så tuslet vi tilbake ”hjem” . En drømmedag på en øde øy ala Celebrity Cruises er virkelig et hyggelig minne fra turen, og vi lengter tilbake allerede!!

14SONY DSC

Thank You Sandbar Island Crew for a wonderful day!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *