Christian svømmer med delfiner

En av våre favoritt destinasjoner på vår cruisetur var dagen vi hadde i Caymanøyene. Her fikk vi møte den søte delfinen Lucy!

Vi våknet opp til nok en varm og solfylt sommerdag, da Celebrity Reflection la i havn på Caymanøyene. Etter vår faste frokost på balkongen, gikk i ivrig i land på denne vakre sydhavsøyen. I dag var vi ekstra spente siden vi skulle ha nærkontakt med delfiner for første gang i vårt liv.

SONY DSCSONY DSC3

Da vi kom til ”Dolphin Cove” hvor delfinene holdt til, møtte vi Lucy som var ivrig på å hilse og vise sine kunster. Hennes trener var veldig flink til å fortelle om alt vi lurte på angående delfiner og hvordan de lever.

4SONY DSC

Christian var også så heldig at han fikk lov til å bade sammen med Lucy, hvor hun kunne imponere med høye hopp og andre vannkunster.

6SONY DSC

Se video under hvor Christian svømmer sammen med Lucy:

De er ingen tvil om at Lucy og Christian hadde det veldig gøy i vannet sammen, og fikk god kontakt. Når vi dra fra Lucy fikk Christian både kyss på kinnet og munnen av den søte delfinen.

89

Når dagen i Caymanøyene var over ble vi hentet i båt og kjørt tilbake til Celebrity Crusies, mens Lucy vinket og ropte farvel fra vannet.

10SONY DSC12

Etter en fantastisk dag i Caymanøyene og Dolphin Cove avsluttet vi kvelden ute på dekk, mens vi så gjennom bilder vi hadde tatt fra denne uforglemmelige dagen. Dette er uten tvil en dag vi vil huske for resten av vårt liv!

SONY DSCSONY DSCSONY DSC

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *