Blå Mandag – Del 1

La oss ikke tenke på blåmandag som en tung dag, og tøff start på en lang arbeidsuken. Se heller på den som en fresh start på en ny kreativ interiøruke!

Vi inspireres av de dype litt klarere blånyansene om dagen. Koboltblå har i noen år vært ute av trendbildet i interiørsammenheng, siden vi ble overeksponert for denne fargen før. Tidligere var denne fargen vanlig i glass og keramikk gjenstander, mens den nå blir brukt i tekstiler, veggmaling , pyntegjenstander og gulvtepper. Vi liker det svale og litt dramatiske interiørutrykket man skaper med fargen.

175

Nå er Lupinen snart i full blomst ute og den er like flott og dramatisk og passer perfekt til et blått interiør inne. Vi plukker store buketter med lupiner på vår eng, og har den flotte høye buketten som midtpunkt i rommet.

2

Vi sykler oss en liten tur bort til nærbutikken på formiddagen for å hente litt ferskt brød til te kosen vi unner oss denne mandagsmorgenen. For oss er ikke blåmandag en tung start på uken, men heller en rolig start på arbeidsuken.

34

Vi skal dele flere blåmandags inspirasjoner fremover, og håper at du som leser bloggen vår også lar deg inspirere av denne vakre fargen både i naturen og inne. Vi ønsker alle en harmonisk blåmandag!

Interiørrekvisittene i bildene er fra Balzac Interiør , Palma og Riis Interiør. Stoffet på stolen er fra Poesi Interiør og veggfargen er valgt ut fra Fluggers fargevifte.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *