Whisky med personlig etikett til helgen!

Endelig er det fredag og helg etter en lang uke! Når vi har en frihelg som dette elsker vi å tilbringe den på gården, hvor vi bare slapper av og nyter den rolige tilværelsen rundt oss.

Når det er helg er det lov å kose seg litt ekstra, og det passer vi på å gjøre! Christian er en stor whiskyelsker, og når det er helg så er dette noe han setter pris på å kose seg med. Når ”far” sitter å nyter et glass med whisky, da er det ingen tvil da er det endelig helg! 😉

1SONY DSC

Sist uke var vi så heldige å få en veldig hyggelig gave, som vi har gledet oss til å smake på når fredagen endelig var her. Vi fikk nemlig en Famous Grouse whisky med en egen personlig etikett. På flaksen var vår ”Annette & Christian – At the farm” logo med skriften ”The Famous Farm”. Dette var en utrolig fin gaven, og noe Christian satt spesielt pris på.

43

På nettsiden www.thefamouslabels.com kan du også skape din egen personlig etikett til The Famous Grouse whisky flasken. Her kan du velge din egen tekst som skal stå etter ”The Famous”, samt at du kan også velge å ha ditt eget ønskede bilde på etiketten. Dette synes vi er en fantastisk morsom ”greie” for alle som elsker whisky. Denne gaven er det nok uten tvil mange andre også som ville satt pris på å få! God helg alle sammen!

6

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *