Forlatte kattunger på gården

På torsdag ryddet vi bort den store plankhaugen etter byggingen av det nye studio på gården. Det var så deilig å få bort alt skrot som har ligget her siden vinteren. Men vi ante ingen ting om hva vi kom til å finne på bunnen av alt søppelet.

Når vi løftet de siste plankene som lå nærmest bakken peip det til og der lå det 4 kattunger! 4 stykk små søte kattunger! Det var tydelig at mammakatten ikke hadde vært tilstede for dem på en lang stund for ungene virket slappe og trengte helt tydelig mat og stell. Så vi fant en pappeske med puter hvor de kunne ligge mens vi kjørte i full fart til dyrebutikken.

SONY DSCSONY DSCSONY DSCSONY DSC

Vi tok en prat med veterinæren og noen venner av oss som har katt om hva vi skulle gjøre. Det viktigste var å få i dem næring og veske. Vi kjøpte derfor kattemorsmelkerstatning som de skal ha frem til de er 5 uker gamle. Vi antar at de er rundt 3 uker gamle nå siden de akkurat hadde åpnet øynene når vi fant dem. Den minste ungen som vi har kalt Kompis hadde øynene fortsatt litt igjen første dagen.

SONY DSCSONY DSCSONY DSCSONY DSC

Heldigvis hadde vi det store hundeburet etter familiehunden Lykke her på gården som passer perfekt som kattebur i noen uker. Vi må jo beskytte de små siden vi har Chappy som er en liten hund med stort jaktinstinkt.

SONY DSCSONY DSC

Mating med morsmelkerstatning er en veldig koselig jobb, men det krever en del innsats fra vår siden, da de skal ha mat hver 4 time. Vi er oppe døgnet rundt for å mate dem, og går på skift oss imellom.

SONY DSC

Kattungene må også vaskes. Det er viktig at de vaskes i stumpen, dette gjør egentlig kattemoren for å stimulere dem til å gå på do. Så dette har også blitt vår jobb nå som vi er kattemor og kattefar 😉

13

Det herligste med alt er kosen. Det er virkelig verdt alt jobb, for kosestunden er magisk. Christian er allergisk mot katter, så han propper seg full av allergimedisin for å tåle kosen, det er umulig å holde seg unna disse søte små.

SONY DSC

Nå videre er vår plan å fostre dem til de blir store nok til å flytte i nye hjem. Vi er opptatt av at alle 4 får gode hjem med katteerfaring. Derfor håper vi at dere som leser bloggen vår deler dette innlegget så vi får spanet etter best mulige hjem for våre små sjarmtroll.

SONY DSC

Vi er veldig glade i våre 4 små, og måtte selvfølgelig finne navn til alle 4!

16

Vi koser oss videre med kattunge stellet og gleder oss til å møte mulige nye eiere for å finne det perfekte nye hjem! Se filmen fra kattenes første døgn etter at vi fant dem:

Ta kontakt hvis dere har eller vet om noen som kunne gitt en av disse et godt hjem. Dere kan ringe oss på mobil: 98685291 eller maile på annette@annettechristian.com


Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *