Velduftende romantikk i sommerluften

Når den gode gamle syrinen står i blomst er det et sikkert tegn på at sommeren er i full gang.

Syrinen som er en av våre eldste prydbusker går aldri av moten, med sin delikate samkronte blomster og vakre farger av hvitt og lilla. Det er lett å bli inspirert av syrinen både i farge og duft. Skap din egen romantiske stemning i hage og hjem ved å dekorere med syrintema og syrinkvister.

1234

Vi har en hel skog med syrin på småbruket og når den står i blomst dufter det nydelig over hele eiendommen. Vi pleier å dekke opp til ettermiddags te eller dekke middagsbordet under de bugnende trærne. Det handler om å nyte blomstringen til det fulle når den er på topp.

5678

Eller sett deg under syrinen i en hagestol og kos deg med en god bok. Nå som sommervarmen også endelig kom til oss koste vi oss i den nye sittegruppen. Se i filmen under hvor vakkert det er med en hel syrinskog i hagen:


Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *