UB sommerfest ”At The farm”

Det er sommer og tid for fest. Det er første sommeren etter at United Bloggers ble etablert, og vi syns dette var en god grunn til å feire litt ekstra. Vi har selvfølgelig ikke muligheten til å ha fest for alle i United Bloggers, det er det ikke plass til her på gården. Men vi er en del av interiørkategorien, og nå var det på tide å kose oss litt ekstra internt i kategorien vår.Vi dekket opp til langbord i hagen nede ved låven. Langbordet snekret vi av gulvbord som vi tok vare på fra den gamle potetkjelleren som vi bygget om til studio i vinter. Så samlet vi masse forskjellige stoler rundt langbordet og dekket opp med ting fra Lagerhaus, Home&Cottage og Ikea.

lav1

Blomstene til borddekorasjonen er alle plukket i hagen på småbruket og satt i småvaser langs hele langbordet, og på serveringsbordene ved låveveggen.

lav2lav3

Det sorte bestikket fikk mye oppmerksomhet og det er fra Home&Cottage 😉

lav4

På en skikkelig gårdsfest må man ha en skikkelig bar. Denne kvelden hadde vi bartenderen Isak på gården som disket opp de beste drinkene vi noen gang har smakt her på bruket.

lav5lav6

Den ene drinken var helt magisk frisk og god, så vi ønsker å dele oppskriften med dere lesere senere i uken.

lav8lav9

Det er ingen tvil om at interiørgruppen er en kreativ gjeng! Her handler det ikke bare om å mingle rundt på sommerfes.t men å kombinere mingel med litt blomsterkransbinding. Anne fra Moseplassen hadde med seg blomsterkranser, men kreerte i tillegg noen vakre med blomster fra hagen vår.

lav10

Vi er kjempe stolte av den fine gjengen vi har blitt i United Bloggers sin interiørkategori. Det var også hyggelig å endelig få tatt et kategoribilde med nesten alle tilstede.

lav11

UB (United Bloggers) handler om å skape et felleskap og da er det viktig at vi som bloggere samarbeider og bygger opp hverandre. Vi er hvertfall en gjeng med mange forskjellige stiler og vinklinger i forhold til interiører. Sammen blir vi dynamitt!! La oss presentere hele vår kategori med alles bloggsider:

Øvre rekke fra venstre:

http://www.kreativ-i-tetblogg.com

http://www.annettechristian.com

http://www.hviitblogg.no

http://www.moseplassen.no

Marianne Haga Kinder som lanserer siden sin til uken så følg med!!

http://www.villavonkrogh.com

Nedre rekke fra Venstre:

http://franciskasvakreverden.blogspot.no

www.annettechristian.com

http://www.thereseknutsen.no

Så var det to fra gruppen som ikke hadde anledning til å komme på festen som var stort savnet:

http://www.livingdelux.com

http://www.bymadsmagazine.com

Vi er stolte av å samarbeide med denne flotte og flinke gjengen!!

Sommerfest handler ikke bare om samvær, men også om god mat og drikke. Vi var så utrolig heldige å få hjelp til alt av mat av Trine fra http://www.klisjehjemmet.no .Hun er jo et stort talent og imponerte alle med matkunsten hun serverte. Vi syns maten var så god så vi har lyst til å dele flere av oppskriftene med dere lesere fremover i juni. Alt hun lagde passer perfekt til sommermatbordet!

lav12lav18lav16lav17

Så til de edle dråper…..Vi må si at friskere og bedre viner må vi lete lenge etter. Dette er å anbefale til alle sommerfester i sommer. Berens har lansert en rosevin som er delikat tørr, lett og fruktig. Alle rundt bordet var enige i at dette var perfekte vin valget til denne kvelden, og så er jo alle så glade i Christer Berens fra Tv2 og P4 også da =)=)

lav13lav14lav19

Etter en lang og hyggelig middag ved bordet ble det drinker og party helt til Linda ropte ut at det var 30 min til siste toget gikk fra Vestby Stasjon. Alle syns det var litt tidlig å slutte festen, men vi tar det igjen til neste år eller kanskje allerede til julen med et UB interiørkategori julebord 😉

lav20lav21

Dette er ikke det siste innlegget vi legger ut fra festen, vi har så mye gøyalt materiale på lur som vi ønsker å dele med dere.

På tirsdag kommer det et innlegg om stigegolf fra www.ubergames.no ,som vi spilte sammen i hagen før middagen. Så har vi også hørt rykter om at det er film på vei fra Rolf Ørjan og Espen, som filmet oss hele kvelden. Så mer kommer!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *