Fluktstoler og hygge i hagen

Endelig er det søndag og vi har fri etter en lang uke! Da er det ikke noe som er bedre enn å kunne nyte dagen i hagen i en behagelig fluktstol.

Vi elsker late fridager på gården, hvor vi kan bare slappe av i hagen med et glass mynte-te i en god stol. Vi har flere ulike hagestoler fra fluktstol.no som vi har stor glede av her på bruket. Fluktstol.no er en spesialbutikk for fluktstoler, og ulike hage og utemøbler. De er distributør for engelske Southsea Deckchairs, som lager noen fantastiske fluktstoler, tennisstoler, strandstoler, og mye mer.

SONY DSC

SONY DSCSONY DSC

Fluktstoler er utrolig deilige å sitte i samt at de er veldig enkle å legge sammen, slik at du lett kan flytte de rundt i hagen. De passer også perfekt til sommerens utflukter på stranden eller på tur i skogen. Kvaliteten og detaljene på de ulike stolene er også noe vi liker godt. Dette er virkelig noen fantastiske sommerprodukter!

45

Når vi koser oss i hagen med uteleker og hagespill er de små strandstolene og smarte sammenleggbare krakkene veldig fine å ha når man venter på tur. Disse produktene samt mye mer kvalitetsprodukter til hagen finner du på Fluktstol.no.

6

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *