I skyggen av vår Jasmin

Endelig er det den tiden på året igjen! Litt senere en tidligere år, men like velkomment som alltid. Vår kjære Jasmin står i full blomst.

Ikke er den bare noe av det mest nydelige og yndige, men denne busken fyller faktisk hele luften rundt småbruket med sin sarte, søte og parfymerte duft. Vi elsker vår ville gårdshage, og dette treet er den som tar over blomstringen når syrinen har tatt farvel med årets sesong.

1

Jasminen vår har nok vokst her på bruket i mange tiår. Vi har ikke oversikten over hvor gammel ”hun” er, men det er ikke vanskelig å se at hun er en veletablert dame med sin høyde på nesten 4 meter og omkrets på det samme.

2

På denne tiden nyter vi dronningen av vår hage mens hun blomstrer og flytter vår faste te-krok fra under syrinen over til den delen av hagen der duften er konsentrert nå.

3

Vi var en liten tur innom Sebastien & Bruno, de har himmelsk gode kaker som vi bare må unne oss en gang i blant til kaffen. Det skjer fort at vi blir sittende her i noen timer med god kaffe kaker og noe godt i glasset. Det er sommer og man må kose seg litt ekstra.

45

Den siste tiden har vi også blitt bitt av basillen med tegning og voksenfargelegging som sprer seg rundt i Norge om dagen. Vi har rett og slett laget oss en liten kreativ lounge under Jasminen. Her nyter vi sene kvelder med fargelegging og kos til myggen jager oss inn

.

7 689

I dag er filmen fra sommerfesten med interiørkategorien i United Bloggers ferdig redigert og den deler vi med alle dere som følger med bloggen vår i morgen!

Klem A&C


Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *