Hytteliv i Valle Del 1

Livet i den norske skjærgården er helt nydelig om sommeren. En sommerhytte med utsikt over havet trenger ikke være stor for at man skal nyte livet på denne tiden av året.

Vi elsker livet ved sjøen om sommeren, og tilbringer en del av vår fritid på familiehytten i Valle denne tiden av året. I år har vi pusset opp hyttens gjesteanneks som ligger ytterst på kanten av terrassen med en helt magisk utsikt over havet helt til Jomfruland. Vi har kjøpt en del interiørting på Home&Cottage, som vi med enkle grep gjør om så de passer inn i stilen vi ønsker å skape i hytten.

Siden hytten ligger ved havet syns vi at elementer fra havet passer å mikse i interiøret. Vi har plukket skjell på vår tur i Thailand i fjor, som Christian limer med limpistol på lampefoten. Denne lampen skal stå ved siden av sengen i gjesteannekset.

1lav

Teinelyktene fra Home&Cottage har et fint maritimt utrykk, og for at de skal passe bedre inn med våre utvalgte farger sprayer vi dem med spraymaling.

2lav

Vi har malt alle fargekoder som vi ønsker bruke i hytten på noen trefisker. Slik ser vi fargene godt, og etter oppussingen blir dette hyggelig pynt i hytten til minne fra oppussingen.

3lav

På soverommet ønsket vi en lun og sommerlig stil. Vi har en del favorittleverandører hvor vi alltid finner stoffer og tapeter. Til hytten falt vi for tapeten Louisiane av Lorca fra Osborne & Little, og samme stoff men motsatt fargekombinasjon til Hodegjerdet som Annette snekret. Osborne & Little har en veldig god hjemmeside hvor man lett finner og ser produktene i kartoteket. I Norge er det Poesi Interiør som er forhandlere av O&L.

4lav5lav

Når Christian var ferdig med å lime alle skjell ble den nye nattbordlampen plassert ved siden av sengen på en gammel trekrakk som fungerer perfekt som nattbord.

6lav

Vi elsker å ha mange puter i sengen, og mikser gjerne med størrelser og forskjellige stoffer. De bakerste store putene er sydd i et stoff fra Ikea. Foran de store putene er det puter med et dråpemønster i sirkler som hører til et sengetøy fra Høie. Og fiskeputene er sydd av stoff fra Sandberg som også er en av våre favoritter.

7lav

Morgenene på hytta starter gjerne med en lang lesestund på sengen eller bare en stor deilig kopp kaffe mens vi nyter utsikten. Vi syns det var smart å ha de siste magasinene vi skal lese i nærheten av sengen, så vi monterte en boklist på veggen.

8lav

I enden av sengen har vi en liten sittegruppe ved vinduet. Den flotte kurvstolen har vært på hytta i flere år, men vi sydde en krakk og fiskepute som passer fint til den gamle stolen. De lette gardinene sydde vi av stoff fra Osborne & Little.

9lav

I dette hjørnet av gjesterommet har Annette laget noen av sine Layer Tables i en hvit og blå variant slik nat de også passer inn i hyttefargevalgene.

10lav

Det er virkelig en unik utsikt på hytten! Vi elsker at hytten ligger i høyden og at man ser utover hele den vakre skjærgården.

11lav12lav

I Del 2 neste uke skal vi dele med dere litt bilder og interiørtips fra terrassen og andre uterom på hytten. Nyt sommerhelgen!! Klem A&C


Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *