Blomster på trappa, nytt inngangsparti på en, to ,tre!

Det er juli måned og vi ønsker å skape sommerfølelsen overalt rundt oss. Vi er opptatt av å gi et sommerlig og hyggelig inntrykk ved hovedinngangen til huset, siden det er der vi ofte tar imot gjester på småbruket.

I utgangspunktet er trappen og alt rundt bare grus og ganske lite spennende. Med litt inspirasjon og noen planter og potter kommer man langt Her er utgangspunktet:

1

Vi har latt oss inspirere av mange gode hage og plantetips på levemedplanter, og med litt ny vri går vi løs på det nye prosjektet. Det første Annette gjør er å vaske trappen, før vi setter i gang med plantingen.

2Etter at hele trappen er vasket og alt er klart for pynting begynner plantingen. Vi har kjøpt Margeritter, Hortensia og Klematis på Plantasjen. De passer perfekt i bøttene vi hadde med oss hjem fra Marrakech sist vinter.

3

Klematisen skal vokse seg stor og klatre langs pilarene ved inngangspartiene. For å hjelpe den litt på vei i høyden fikk den et stålbord å stå på. Slik fikk den fin høyde i forhold til resten av plantene som skal plasseres rundt tappen også.

4

Siden vi bor på en gård på landet liker vi innslag av landlig romantikk. Margerittene blir plantet i melkespann som gir den riktige landlige stemningen.

5

Så skal alt plasseres og styles rundt trappen. Det handler om å skape harmoni slik at alle planter står i samspill med hverandre.

6

Prikken over i-en er det Christian som sørger for. Han henger opp lanternene som vi har kjøpt gamle men fått spraymalt hvite. Når man tenner dem blir det en magisk stemning om kvelden.

7

Hvis dere vil se det ferdige resultatet og hente mer inspirasjon så trykk her!

Vi ønsker alle lesere en fin sommer!

Klem A&C


1 Comment

  1. Tonje Nore

    Hei, jeg er fast leser av den fine bloggen deres. Ser på dette innlegget at det ser ut som om dere har noen veldig fine utelamper. Kan jeg spørre hvor de kommer fra? 🙂

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *