Hytteliv i Valle Del 2

Som vi skrev i det forrige innlegget så skriver vi nå også – vi elsker livet ved sjøen om sommeren!!

Det er noe magisk med å la tiden flyte mens man nyter varmen og den herlige utsikten over havet. Med et godt glass hvitvin og sesongens søte jordbær blir det helt perfekt.

1lav2lav

Hytten i Valle har vi innredet med møbler som kan brukes både inne og ute. Det er veldig praktisk når man ikke har så stor plass. Når de varme og solfylte sommerdagene er her så er det terrassen som blir mest flittig brukt fra morgen til kveld.

Vi nyter tiden ute og har faktisk mye glede av det lille utekjøkkenet bak hytten. Det er behagelig å stå her en varm dag i skyggen å vaske opp etter den deilige lange lunsjen eller middagen.

3lav

Det er ikke så mye som skal til for at et slikt lite avlastningskjøkken ute skal fungere. Det er praktisk å få alt av oppvask bort fra matlagingssonen inne, og her ute tørker oppvasken på 1,2,3.

4lav

Vi er veldig glade i det håndmalte fiskeserviset fra Home & Cottage, det passer fint inn når man bor ved havet og nyter mye sjømat.

5lav

Etter en lang dag i solen tusler vi ned fra toppen av berget til badestranden i Valle for å ta oss et lite kveldsbad. Det er ingenting mer forfriskende en et bad i havet sent på kvelden.

6lav

I neste innlegg fra Valle tar vi dere med ned til badestranden.

Nyt sommeren alle sammen! Klem A&C


Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *