Inspirasjon fra London

Vi har lenge jobbet med det solide og vakre interiørmerket Neptune Home fra England. I Norge er dette merket kjent for sine kvalitet kjøkken i heltre, og det siste årene har de også etablert seg i markedet som en populær møbelleverandør.

Det er flere grunner til at vi ønsker å anbefale Neptune til våre kunder og lesere. Først og fremst kvaliteten som er ”outstanding”, så er det den klassiske og tidløse stilen som passer til alle hjem. Det er noe med det klassiske som varer og varer. Suppler gjerne med elementer som utstråler trenden her og nå, men de møblene som skal vare litt lenger bør være av litt bedre kvalitet. Da syns vi Neptune Home har flotte alternativer på de fleste fronter som passer inn i flere hjem og stiler!

Vi var veldig heldige som de eneste fra Scandinavia sammen med bloggeren Anine fra Villa von Krogh til å bli invitert til en liten sommertur til London. Temaet for denne turen var ”Christmas in July” og det hele handlet om den nye veien Neptune Home har valgt åt gå fremover i de nyeste kolleksjonene.

Vi sjekket inn på det idylliske White Hart Ford etter en fin dag på hovedkontoret til Neptune Home som ligger ute på landsbygden.

SONY DSCSONY DSCSONY DSCSONY DSC

Siden Annette er fotograf og holder seg bak kamera får Christian låne det hyggelige og vakre selskapet til Anine på turen foran kamera 😉

SONY DSCSONY DSC

Det er ingen tvil om at dette er bloggere på tur!!

SONY DSC

Etter en god natt søvn satte vi oss i bilen og vendte snutene mot London Soho District hvor Neptuen Home har gjort en ”House Take Over”. De har rett og slett leid en hel leilighets hus over 4 etasjer som de har innredet i den nye inspirerende stilen med innslag av jul. Julen er jo noe vi allerede jobber med i sommer til sesongen som kommer.

SONY DSC10

Legg spesielt merke til de lekre messing detaljene i Neptunes nye kolleksjon. We are in LOVE with it!!!

8

Vi tusler fra etasje til etasje og ser på alt det vakre de har skapt for å inspirere oss journalister og bloggere som er på eventet.

SONY DSC

Vi koste oss masse!!

SONY DSC

Spesielt har vi lyst å vise dere dette rommet fra Neptune huset, se på kombinasjonen av farger her. Det varme møter det kalde i en myk harmoni sammen med nytt og gammelt. Stylingen er smakfull og innbydende. Vi kunne flyttet rett inn her!

SONY DSCSONY DSC

Vi beundrer det nye fargekartet nærmere, paletten er gripende vakker.

SONY DSC

I halve rommet er veggen montert full av bøker som skaper en perfekt kollasj.

SONY DSC

Og sist men ikke minst juletre i badekaret, helt i vår gårds ånd.

SONY DSC

Anine koser seg på tur og elsker det vakre dekorerte julebordet.

SONY DSCSONY DSCSONY DSC

Vi har lenge vært i tenkeboksen i forhold til hvilke kjøkken vi skal velge når vi skal pusse opp vårt neste år. Etter denne turen er vi ikke i tvil, det blir Neptune Home Kjøkken på oss!

SONY DSCSONY DSC

Vi håper å inspirere samt overraske dere som leser bloggen vår med vårt nye kjøkken. Det skal bli Neptune Home kjøkken ala Annette & Christian!


Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *