Sommer i Paviljongen

Vi elsker å nyte sommerdagene på vårt småbruk i Vestby, og på en gammel grunnmur ved enden av gårdstunet har vi laget oss en egen sommerlounge med paviljong.

Vi var ute etter å finne et litt stilrent, hvitt og rimelig telt til plassen. Denne fant vi på Ikea men den hadde trefaget stativ, så vi kjøpte hvitmaling på Flügger og malte det hvitt.

1

Det å ha et uterom under tak er godt å ha i slikt skiftende vær vi har hatt i sommer. Man har jo uansett lyst til å kose seg ute, og da kan man tilbringe noen hyggestunder i naturen. Er det dårlig vær kan man sitte under taket på paviljongen.

Vi ønsker også å gjøre litt ekstra ut av interiøret i teltet, så man får den riktige sommerfølelsen. Først og fremst plantet vi mange kruker med planter som står rundt alle telthjørner. Vi har satt dem opp på små krakker så de kommer litt opp fra bakken.

2

Inne i teltet syns vi det er hyggelig med tekstiler som gjør at det blir en lun og sommerlig stemning. Vi har brukt mye lin, og det kule teppet er fra Home&Cottage.

3

Til varme sommerdager da man trenger å holde seg i skyggen er det godt med en elektrisk vifte, denne vintage viften fant vi på Country Chic i Vibes gate. Den er prikken over I’en selv om vi ikke har hatt så mye bruk for den i sommer som vi hadde ønsket.

4

Paviljongen har stoffvegger. De innerste veggene er myggnetting med glidelås som er sydd for teltet fra Ikea. Slik holder vi ute alle insekter om kvelden. Mellom myggnettingen hengte vi opp de blå hvite blomstrete gardinene. Slik blir det litt lunere i teltet når man får noen faste vegger, og så er det hyggelig å bryte opp med litt sommerlig mønstring.

58

Vi har innredet med mange små bord i flere høyder for å ha et lett og mobilt interiør.

6

På den andre siden av teltet monterte vi opp en espaliervegg hvor vi hengte opp flere terrakottapotter med lavendel. Med dette får vi en levende vegg uten å skjerme for alt av utsikt og natur på utsiden.

7

På utsiden av den blå florastoffveggen har vi et lite og lett matbord med bambusstoler som passer perfekt for oss to når vi skal hygge oss. Dette er møbler som er lette å flytte ut når det er godvær og inn under taket når det regner.

9

Vi koser oss masse i den nye hagepaviljongen og håper på noen varme sommerdager i august, så vi får brukt utedusjen i hvert fall et par ganger denne sommeren.

1112

Du kan lese mer om vår paviljong i Vakre Hjem & Interiør som er ute i butikken nå.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *