Oppdrag terrasse styling

Vi hadde et kjempe spennende prosjekt tidligere i sommer med styling av terrassen i Tommys hus. Her er litt bilder fra prosessen fra start til ferdig resultat.

Utgangspunktet var en veldig stor og flott terrasse med superkule vegger fra http://miljoogstoyskjerm.no som rammer inn hele sonen på en flott måte. Hjørnesofaen var også et møbel som skulle stå igjen med den nye dekoren, men med resten fikk vi frie tøyler på.

Vi tegnet først en plan med inndeling av terrassen i forskjellige soner. Etter det lagde vi en beplantningsplan. Siden terrassen er omgitt av høye vegger var det naturlig for oss å planlegge planter i urner i flere forskjellige størrelser. Vi har satt vår elsk på de flotte hvite urnene Pure fra Elho http://www.bakker-norge.com/tilbehor/potter-og-krukker/elho-pure-design-blomsterpotter/

Gutta monterer urtevegg =)

SONY DSC

Alt av planter ble kjøpt inn fra Økern Torg, og så hentet vi sekkevis med Leca og Jord. De største urnene trenger mye fyll, og da er det lurt med Leca i bun så det blir riktig drenering. Da blir urnen ikke for tung heller!

SONY DSCSONY DSCSONY DSC

Den flotteste planten av dem alle er det store oliventreet som fikk stå i den største krukken.

SONY DSC

Det var et par-tre dager med kaos og bygging, men det er det virkelig verdt med tanke på den flotte oasen Tommy kan nyte resten av sommeren!

SONY DSC

Christian fyller det kule lille akvariet med is, det skal bli en stor ølbøtte. Maine Coon katten Natalie følger ivrig med på alt vi gjør.

SONY DSC

Christian bærer på plass de siste styling elementene før det er klart for foto.

SONY DSC

Annette står klar på balkongen bak kamera, vi fotograferte dette hjemmet for Vakre Hjem & Interiør som er ute i salg nå. Der er det masse flotte bilder på trykk fra innsiden av huset også så løp og kjøp!

SONY DSC

Slik ble det ferdige resultatet. Det ser ut som både Tommy og Natalie koser seg på den nye terrassen!!

161011121314

9 Comments

 1. Frida Eidelbrekt

  Veldig fint. Hvor er lysslingene fra? Rr de av glass, eller plast slik at de tåler å henge ute?

  1. Annette & Christian

   Hei Frida! Disse lyslenkene er fra Granit i Oslo. De er av glass, men de er vanntette så de tåler å henge ute. Men hvis du ønsker lyslenker av plast med ledpærer har Lagerhaus også noen fine 🙂

 2. Hello! I am in love with your styling. Where did you source those white metal chairs? I am currently renovating my patio, and they would be PERFECT!

  1. Annette & Christian

   Hi Rachel, thank you so much =) ! The chairs are from the Danish design house HAY: http://www.hay.dk . Have a great renovation =)

 3. Hi, great job, the patio looks wonderful. I have a house in italy and want lights like yours for the pergola. Can you tell me where you bought them and can I buy them online? I can’t find anything like them in Italy.
  Grazie,
  Sheena

 4. Helene Møllenberg

  Jeg lurer på hvordan dere laget systemet for vegghengte planter 🙂 Hva trenger man?

  1. Hei Helene =), her trenger man veggstativ i metall, de finner du på Bauhaus eller motsvarende butikker. Vi spraymalet dem sorte så da trenger du spraymaling og så oppheng til potter i metall, det har de der de selger vegghengene og så potter. Jeg kjøpte alt på Bauhaus. =) Hilsen Annette

 5. Mona Rotegård

  Hei
  Vet du hva prisen er for veggene (per meter)?
  Mona

  1. Hei Mona =), hyggelig at du tar kontakt! Jeg er ikke oppdatert på prisene i forhold til veggene men anbefaler deg å ta direkte kontakt med dem som leverer dem. Ha en strålende sommer søndag! =) hilsen Annette

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *