Sommerkveld på gården

Vi elsker sommernatten her på gården. På denne tiden nyter vi sene kvelder ute mens vi betrakter naturen rundt oss. Det er viktig å ta vare på slike kvelder!Selv om vi allerede har kommet inn i august, så er dagene fortsatt lange og solen er fremme til langt på kveld. Men det begynner å bli mørkere sent på kvelden, noe som vi synes bare gir litt ekstra stemning rundt oss.

Når det er solnedgang er det en helt magisk atmosfære på gården. Da elsker vi å ta en runde rundt i hagen sammen med Chappy for å inspisere blomstene og rosene som er på sitt vakreste i dette lyset.

Etter en tur i hagen setter vi oss ned med ett godt glass vin og nyter den vakre solen som sakte siger ned bak åsen. Da er det også ofte at elgen sammen med sin familie tar turen ut fra skogen for å ha litt korn til kveldsmat. Man skal ikke sove bort sommernatten, den skal nytes!   Under kan dere se en liten film fra en hyggelig sommerkveld på gården:


Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *