Bak i kulissene på fotoshoot

Vi er godt i gang med årets juleinspirasjons produksjon. Tanken er å lage flere forskjellige juleinspirasjonssaker med variert stil så ikke alt blir helt likt og typisk.

Denne uken har vi jobbet med tema ”Blå Jul”, og har lekt oss med å skape en blå jul uten at den blir for ”glossy”. Vi styrte unna glitter og metalleffekter, og pynter heller med ting fra naturen.

Vi begynte det hele med å velge ut blåtonen og tapeten vi skulle kle veggene i studio med til saken. Valget falt på den nydelige blåtonen Blakeny Blue fra Neptune Home, og en tapet fra Nina Campbell fra Poesi Interiør.

SONY DSC

Når studio var malt og tapetsert trasket vi en tur i vår skog for å velge ut naturelementene til dekorasjonen. I år er det utrolig mye kongler på grantrærne, så vi fikk masse flotte kvister som bugner med kongler. De ser nesten uekte ut, så flotte er de!

SONY DSCSONY DSC

Christian fant en gammel trestamme som har ligget i skogen så lenge at den har mistet alt av bark. Den skal bli en takdekorasjon med lys til fotosettingen.

SONY DSC

Det er ikke så mye blå julepynt å finne i butikkene, men vi syns det er like kos med hjemmelaget julepynt. Et super tips er å lage papirpynt av tapet. Det blir veldig flott og eksklusivt samtidig som det er hjemmelaget.

SONY DSC

Trestammen som vi fant i skogen malte vi i fargen ”Salt” fra Neptune Home, og så boret vi hull rett igjennom stammen for ledningen som lyspærene er festet til.

SONY DSC

Her er et bilde av stammen før den er helt ferdig dekorert, det blir en fin effekt med dekor og lys sammen over festbordet.

SONY DSC

Chappy vår lille hund er alltid med på jobb. Hun elsker å finne seg til rette i studio og koser seg mens vi rigger. Hun har en snute for den mest eksklusive stylingen, og hoppet opp i den flotte stolen fra Gervasoni. Men der fikk hun ikke ligge lenge. Hun har egen kurv i studio men hun fristes alltid til å prøve seg på den innlånte stylingen….

SONY DSC

Vi syns ofte styling og fotoproduksjoner blir mer levende med mennesker i bildet. Denne gangen hadde vi vakre Anine (les hennes blogg her) med hennes supersøte datter Malla Marikken i studio foran kamera. De var så utrolig flinke foran kamera! Det ble et utrolig kult resultat som vi gleder oss masse til å vise dere alle. Vi håper å se det på trykk i november engang. Vi holder dere informert om når det er på trykk.

SONY DSC

Nå har vi pakket ned den blå julen og alt av styling er levert tilbake til butikkene. Da er det helg og fri på småbruket!

Klem A&C


Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *