Vårt første år med roser i hagen

Vi elsker hagen vår, og Christian har en favoritt i alle typer roser. Det å se rosene blomstre i hagen vår i år er en stor glede for oss begge.

Vi har flere typer roser,og flere skal det bli for det stopper ikke nå som vi endelig har fått det til. Se på denne vakre hvite klasen med velduftende blomster.

SONY DSC

Hele hagen vår dufter av rose om dagen, og det er helt klart en gårdsduft vi gjerne ønsker å ha rundt husknutene.

SONY DSC

Det er ikke det første året vi har plantet roser, men det første året busken har fått stå i fred for rådyr. Vi elsker alt av dyr og vilt, men noen ganger er det litt irriterende at hele sesongens blomstring og hagekos skal bli spist opp av de firbente. De siste årene har rosene blitt spist helt ned, og vi har ikke sett så mye som en knopp på buskene våre. Men i år har vi fått det til, taket være dette mirakel midlet som kalles RåÒdör.

SONY DSC

Se her, vi stikker en pinne ned i kruken med det sort middlet.

SONY DSC

Og så stikker vi pinnen ned i jorden ved siden av den planten vi ønsker at rådyret skal holde seg unna. Vips så er ikke rådyret interessert av planten. Selv om de besøker gjerne hagen vår allikevel, dette funker liksom lokalt der pinnen står. Helt fantastisk!!

SONY DSC

Takket være dette sorte illeluktende vidundermiddelet har vi endelig fått en bugnende rosehage.

SONY DSCSONY DSC

Og nå som vi vet at vi får det til skal vi love dere at det blir flere rosebedd fremover i årene som kommer på småbruket! Det er som Christian sier, man må alltid ta seg tid til å nyte hagen og dufte på blomstene! Det gjør vi hver dag og er stolte over det blomstrende resultatet i hagen vår.

SONY DSC

Det er så synd at ingen selger RåÒdör i Norge, det håper vi virkelig at det er noen som tar tak i! Les mer om RåÒdör på deres svenske nettside her, hvor man også kan bestille til Norge.

Ha en blomstrende start på uke som kommer !

Klem A&C


Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *