Annette 40 år

I går og i dag feirer vi Annettes 40 års dag! Vi tok feiringen litt på forskudd i går kveld, men det er jo ved midnatt som dagen egentlig begynner!

I år har vi valgt å feire dagen på gården og bare oss tre. Chappy er med på feiringen hele kvelden, med egen seng ved festbordet og har pyntet seg for anledningen med rosa sløyfe.

12

Vi har i noen år hatt som tradisjon å spise kreps i skikkelig Finlandssvenskstil som en tradisjon Annette har fra sin oppvekst.

3

Bordet er pyntet og vi er klare til flere timer med hygge i solnedgangen over gården.

4

Christian har lenge planlagt og gledet seg til å feire den store dagen til Annette og har flere overraskelser på lur. Det hele begynner med en flott champagne!

56

Til krepsene serveres nydelig hjemmelaget snaps.

7

Etter middagen var det tid for presanger og kake.

89

Vi feiret inn i de små timer i natt og både bursdagsbarnet, ektemann og hund syns det var ok med en lang torsdagsmorgen i sengen i dag. Under kan dere se en liten video fra vår feiring på gården:

Gratulerer med dagen Annette!!


2 Comments

  1. Hei! Jeg leste om RåÒdör, og prøver å finne nettside som selger dette. Men linken virker ikke. Kan du hjelpe, mon tro?

    1. Annette Nordtsrøm

      Hei Ann, jeg tror at hun som skapte produktet har sluttet å produsere det, dessverre. det var det eneste som funket her hos meg. Hilsen Annette

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *