Berens åpner døren på egen suite

Har du lyst å bo hos Christer Berens? Kanskje du drømmer om å oppleve et annerledes vinkurs med en av Norges fremste vinkjenner? Eller har lyst å bo i en herlig gigantisk stor suite som har alt andre hotellrom mangler for noen dager? Da er det bare å booke Berens Suiten 3322 på Son Spa!!

Vi banket på døren i dag til den nyinnredede drømmeleiligheten med navnet Berens Suiten 3322. Det er en leilighet, og så ikke glem at det er på et SPA hotellet Son Spa. Det er liksom bare å tusle ned i badekåpen når du ønsker alt velvære Spa anlegget har å by på, og så kan du kose deg ”hjemme” etter behandlingen.

Rommet er enormt og utrolig fint innredet. Det er Halvor Bakke i samarbeid med Bohus som står for interiøret, og han ha gjort en rå bra jobb! Denne suiten oser maskulin eleganse.

SONY DSCSONY DSC

Vi applauderer for denne trioen som har jobbet sammen for å skape et unikt og elegant konseptrom.

SONY DSC

Vi har lyst å nevne litt av det som venter deg hvis du velger å bo her (noe som vi mener alle må prøve en gang). Det er 2 store flotte soverom, nydelige bad, stort kjøkken og spisestue. Alle rom har lekre og eksklusive detaljer, og her er noe vi ønsker å fremheve:

– Det er Falcon gasskomfyr med alle funksjoner på kjøkkenet, da ligger det til rette for en gourmet aften.

– På kjøkkenet er det også et vinskap med utvalgte viner av Berens selv. Her kan man bestille privat innføring i vinens verden. Det er ikke alle hoteller som tilbyr vinkurs på rommet!

– Havutsikten er utrolig med lang flott innredet balkong. Her kan vi gjerne sitte hele dagen å nyte fine viner til solen har gått ned.

– Sov i de beste sengene, Jensen har levert senger. Christer sier det er de beste sengene han vet.

– Og igjen Halvor Bakke har utsøkt smak, så innpakkingen er delikat!

SONY DSC

Det var en utrolig god stemning på kveldens åpningsevent, og verten var tydelig tilfreds med interiør og utvalgte ”gadgets”.

SONY DSCSONY DSCSONY DSC

Alle gjester koste seg masse og det ble servert nydelig mat laget på den flotte nye Falcon komfyren av den flinke kjøkkensjefen René Stene på Son Spa hotell.

SONY DSCSONY DSC

Vi håper å sjekke inn på Berens rom 3322 så snart som mulig, og håper dere lesere er like fristet som oss til et SPA opphold litt utenom det vanlige!

SONY DSC

Ha en superfin kveld, klem A&C


Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *