Lunsj i hagen

Nå er plutselig sommeren kommet til gården etter en lang sesong med mye regn og kjølig luft. Da frister det å lunsje ute i hagen siden vi står inne å jobber hele dagen.

Vi er helt forelsket i de nye produktene i serien Kastehelmi fra Iittala. De er så vakre, men også utrolig praktiske. Annette har også mye minner av denne glasserien siden besteforeldrene brukte det på sommerhytten når hun var liten.

SONY DSC

De nye oppbevaringskrukkene er helt geniale! De er vakre å ha rett på bordet som serveringsskål, og så har de et praktisk lokk med gummiring som gjør de tette slik at de kan oppbevare maten i kjøleskapet.

2

De nye drikkeglassene er like vakre til lunsj eller som vannglass til festmiddager.

3Vi bruker den lave krukken som smørbolle. Det fungerer så bra, og det er trivelig å ha smøret i en vakker skål på bordet.

4

I år har vi rørt vårt eget jordbærsyltetøy, og den har også fått sin egen skål i klart glass. De andre skålene er i fargen ørken.

5

Man kan oppbevare det meste i krukkene. Vi bruker dem mest til matvarer og kjøkkenting, men det er jo egentlig bare fantasien som stopper en i forhold til bruksområde.

SONY DSC

Det er så enkelt og deilig at man bare kan ta på lokket etter lunsj, og så rett inn med dem i kjøleskapet.

7

Vi fant produktinfoen på Iittalas sin hjemmeside og facebook.

Dette blir årets julegave fra oss til flere i familien og venner 😉

Klem A&C


Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *