Interiørtrend: Flora

Tidligere i sommer stylet og fotograferte vi en stor florafotoserie for Vakre Hjem & Interiør med vakre Kaya fra United Bloggers foran kamera. Det er utrolig gøy å skape styling og trendsaker, spesielt med en dyktig modell som Kaya. Vi ser masse flora fremover i alle former og farger som en kommende trend. Floratrenden er tydelig tilstede i motebildet. Vi i interiørbransjen henter mye inspirasjon fra fashion.

1

Vi har samlet en stund på floramalerier fra brukthandlere og auksjoner. Denne samlingen vår av malerier brukte vi i denne fotosaken. Vi syns det ble en morsom dybde med flora tapeten fra Osborne & Little som bakgrunn for alle floramaleriene.

23

Det er flere tapet og stoffleverandører som har flora representert i sine kolleksjoner. Vi stylet kulissene til bildene med tapeter og stoffer fra våre favoritter fra årets kolleksjoner og det er:

-Tapet av Designers Guild Trailing Rose – Peony

-Duk med grå bunn sydd på stoffet Persian Garden fra Osborne & Little

-Duk med gul bunn sydd av stoffet Octavia fra Designer Guild
-Sengeteppe sydd av stoffet La Desirade designert av Matthew Williamson for Osborne & Little

– Tapet Pot Pourri fra Osborne & Little

4

Vi blir mer og mer inspirerte av å blande farger og mønstre. Det er spennende å være litt mer dristig med interiøret, hvor det bare for noen år siden var mye av det ”trygge” i grått og hvitt i en minimalistisk stil. Nå våger vi å leke oss mer med interiøret igjen. Det er en retning vi elsker å se!

Kaya var helt fantastisk foran kamera, vi gleder oss til å jobbe flere ganger med henne! Bare se her hvor flott hun er i bildene under:

56789

Det bugnet rett og slett over med blomster i studio den uken vi jobbet med dette temaet. Det var rett og slett trist å pakke ned alt det vakre når vi var ferdige med jobben.

1012

Her er link til bak i kulissene innlegget vi skrev når vi jobbet med produksjonen.

Ønsker du mer florainspirasjon så har vi en floraplansje på Pintrest som har masse fin inspirasjon. For dere som liker fashion anbefaler vi å lese bloggen til Kaya, den er super hot og inspirerende!!

11

Klem A&C

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *