Vingårdsfilm i Verona med Christer Berens – Del 1

Da er bagene pakket å vi reiser ut på tur igjen. Denne gangen bærer turen av sted til Verona. På Gardermoen møter vi vår reisepartner Christer Berens som har booket oss på jobb i Italia. Det skal bli en spennende reise og filmproduksjon i Italias beste vinmarker med Norges grommeste vinekspert!

Når vi lette på Gardermoen søndag var gufseværet på vei til Norge og vi på vei til solen. Noen ganger er det godt med et avbrekk og jobb i inspirerende omgivelser. Det blir det garantert med Christer i hans vineldorado. Christer hadde en gjennomgang av kjøreplan og manus på flyet så vi var 100% klare for hva som møter oss på location.

SONY DSCSONY DSC

Vel fremme i Italia kjørte vi fra flyplassen i Milano til vindalen Valpantena utenfor Verona by. Vi skal være her å filmen og fotografere i tre dager for en av de beste vingården som produserer vintypene Ripasso og Amarone samt mange andre typer. Det er druen Corvina som er stjernen, og skal behandles med omsorg og filmes de neste dagene fra plante til ferdig vin. Det skal bli spennende å være med på høsting og produksjon!

Vår første location er tørkeriet for durene som skal bli Amarone vin. Her er vi en hel gjeng med på settet, også den skandinaviske vinagenten Kitt har kommet fra Roma for å være med på filmproduksjonen.

53

Christian har filmansvar i vårt team og hovedansvaret ligger hos han på dette oppdraget. Christer er også med bak kamera og sjekker klipp og utsnitt. Vi har jobbet med Christer flere ganger, og vi hygger oss alltid mye sammen på jobb.

4

Etter tørkehallfilming flyttet vi oss til vinmarkene for å filme de flotte områdene med drone. Disse druene er av høyeste kvalitet og omgivelsen er utrolig vakker. Gården vi filmer på heter Antiche Terre og er ansett som en av de beste produsentene i området.

6

Eierne av Antiche Terre er med oss på jobb hele dagen, og de er utrolig hyggelige og sjarmerende mennesker med stor kjærlighet for sin gård og utsøkte vin.

7

Christian hadde full kontroll over dronen, og var veldig tilfreds med location og lyset.

8

Vi hadde også intervjuer med vinmakeren ute i vinmarkene.

9

Christer var tydelig tilfreds med dagens arbeid og smilte fra øre til øre. Så var det tid for en liten pause før middagen som var planlagt sammen med hele gjengen fra Antiche Terre.

10

Vi er invitert av vinprodusentene vi har jobbet med hele dagen og sjefen for det store vinkooperativet i området med familier. Restauranten Trattoria I Masenini er en av de beste i Verona, og her skal vi kose oss med nydelig mat. Så skal vi så klart smake på vinen fra vinmarkene vi har fotografert.

1112131415

Det var en utrolig hyggelig kveld med fantastisk mat og nydelig vin. Det var tidlig vekking hver dag, så etter en god middag var det godt med en liten tusletur gjennom byen før vi tok kvelden.

1617

Good night Verona , see you tomorrow <3 A&C


Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *