Lagehaus, endelig på plass i Norge!

En av våre favoritt butikker er Lagerhaus når det kommer til små interiørting, dekor og pynt. Konseptet er fra Gøteborg i Sverige, og nå har de endelig åpnet butikk i Norge på Strømmen Storsenter!

Lagerhaus besøker denne butikken ofte når vi er på innlån til våre fotostyling produksjoner, og da ender vi alltid opp med noe til oss selv i posen. Det er så mye fint til en god pris og man blir virkelig inspirert når man besøker butikken

For litt siden blogger vi om de smarte flis klistrelappene som forandret fullstendig ”looken” på vårt kjøkken, les mer her. Etter at vi skrev dette innlegget fikk vi mange mail om de sender varene til andre steder i Norge og om de har nettbutikk. Den gangen hadde ikke nettbutikken åpnet enda men det har den nå!! Besøk Lagerhaus her.

Vi har dekket et bord for ostekveld hjemme hos oss. Det er slik at vi har tatt oss høstferie nå, og denne uken skal vi kose oss maks ;). Her viser vi dere våre favoritter fra Lagerhaus.

1

De flotte lanternene for telys er lette å henge opp og fungerer fint flere sammen.

2

Trebrett i heksagon form, finnes i to størrelser

3

Fjøl og ostebestikket i grønn marmor

4

Vinglass og coaster som egentlig er et lysfat, men som passer perfekt under foten til glasset

5

Brikke i grønn marmor, den bruker vi som tallerken og vinflasken står på en heksagon formet granitt fat.

6

Det masse fine småvaser i flere former og farger hos Lagerhaus.

7

Vi anbefaler alle å ta en tur innom nettbutikken eller Lagerhaus sin butikk på Strømmen storsenter. De skal også åpne butikker i Oslo snart ,og vi skal holde dere informert når og hvor det skjer. Så følg med videre på bloggen!

Klem A&C

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *